El passat 25 de juny es va realitzar una sessió en línia sobre "Heretgia i Ortodòxia a l'Edat Mitjana a Catalunya", a càrrec del Dr. Marc Sureda, director de l'Institut Superior de Ciències Religioses de Vic i conservador del Museu Episcopal de Vic i la Dra. Irene Llop, professora de la UVic-UCC i de l'ISCRVic. 

En motiu de l'ajornament de la 9a Jornada sobre "Art i Cultura Religiosa a Catalunya. Ortodòxia i Heretgia a l'Edat Mitjana", es va presentar una sessió en línia i gratuïta sobre Heretgia i Ortodòxia a l'Edat Mitjana a Catalunya, amb el següent programa:

-Presentació: Valoració de les 8 edicions ja realitzades de les Jornades sobre Art i Cultura Religiosa a Catalunya / Docent: Marc Sureda. Director de l'Institut Superior de Ciències Religioses de Vic i conservador del Museu Episcopal de Vic. 

-Heretgia i ortodòxia a l'Edat Mitjana: introducció als conceptes generals i alguns exemples / Docent: Irene Llop. Professora de la Facultat d'Educació, Traducció i Ciències Humanes de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya, campus Vic. 

-Heretgia, ortodòxia i art. Un exemple de les col.leccions del Museu Episcopal de Vic: la Taula de la Trinitat d'Antoni Peris. / Tour virtual pel Museu Episcopal de Vic a càrrec de Marc Sureda.

 Imatge MEV

 

 

 

 


Segueix l’actualitat de l’Institut
en imatges al facebook