Es manté obert el procés de matrícula per a les noves assignatures de Grau i Màster en Ciències Religioses. Podeu efectuar-la per correu electrònic, trucant o bé personalment en horari de secretaria; tardes de dilluns a dijous. El dimarts 12 de setembre comencen les classes del 1er quadrimestre.

La DECA (Declaració Eclesiàstica de Competència Acadèmica en Educació Infantil i Primària) es pot completar en un sol curs acadèmic.

Els cursos de Formació Permanent del Professorat de Primària, Secundària i Cicles Formatius reconeguts pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya pel curs 17-18 són:

1Q: Arqueologia cristiana / Mn. Jacint Verdaguer: èpica, religió i enyorança /

2Q: Cristianisme i filosofia política / Escenes bíbliques de la portalada de Ripoll / Els grans   monestirs catalans. El monestir de Ripoll /
 
Part del bloc de Llicenciatura (Grau i Màster) està dedicat al Curs de cultura i art cristians a la nostra terra i el curs 2017-18 n'ofereix una nova edició.
 
La nostra activitat també és possible gràcies al suport i la col.laboració de la  Direcció General d'Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya